Produse

Informatii magazin

Persoana de contact
Triscas Olimpia

Telefon
Mobil : 0799979681 0731274049
Fix : 0363401129
Fax : 0363401129

E-mail
electro.ursa@gmail.com
Chat online
Despre noi
Electro Ursa  vine in fata voastra cu experienta multor ani de activitate in domeniu. Suntem tineri, veseli si voiosi, lucram cu spor, suntem in permanenta dezvoltare si traim dupa normele inovatiei.
 
Si, totusi de ce noi? Pentru ca intelegem exact de ce  trebuie sa fim de acord!  Lucrul in echipa inseamna mentalitati diferite, gusturi uneori contrare si preferinte unice. Compromisul este cel mai greu de gasit atunci cand este vorba despre casa ta. Mandrul mester din exterior care a ascultat atat argumentele Laurei care cauta o varianta estetic placuta, cat si pe cele ale lui Vlad care voia o varianta practica. 

Bineinteles, discutiile nu s-au oprit acolo, permanent este cate ceva de imbunatatit prin casa, pornind de la schimbatul unei lampi si pana la alegerea accesoriilor din baie, iar contradictoriul a devenit un stil de viata. De care, una peste alta, nu ne plangem, ci suntem mandri si bucurosi datorita rezultatelor pe care le aduce cu sine.

Ioana: Practic, eu sunt maestrul in casa. Ea isi cumpara trei lustre, le aseaza linistita si multumita de sine pe masa, fara sa inteleaga procedeul complex care sta la baza punerii acelor forme minunate pe peretele dorit. Evident, nici macar dupa ce sunt montate frumos si functionale, nu este bine: puteau sta mai la stanga, sunt prea luminoase, stii: nu imi place becul, maine ma duc sa le schimb, fii dragut si da-le jos. Pentru mine alegerea unei surubelnite electrice este exact ca o sesiune de shopping intr-un mall pentru ea. Ma plimb, testez instrumentul, ma asigur ca este potrivit pentru tipul de pereti de acasa. Doua saptamani nu pot sa nu povestesc tuturor despre ce minunatie am achizitionat. Iesim cu prietenii la o terasa si ma laud, insa nu ajung prea departe ca tine neaparat sa aduca aminte tuturor ca a fost nevoie de 10 gauri pentru un singur cui. Ce nu intelege ea si nici nu am cum sa o fac sa inteleaga este ca tocmai ala a fost motivul pentru care imi trebuia o surubelnita noua! Nu mai pun, vreau si eu sa vad un meci, ca tot omul, nu apuca sa se termine prima repriza si din baie aud un strigat suav: draga, s-a infundat cada! Poti sa ma ajuti si pe mine? Da, draga mea, asta era fix motivul pentru care am inceput sa ma uit la meci, ca sa poti tu sa faci o baie linistita, doar am tot timpul sa desfund scurgerea! Toate ca toate, eu sunt omul vostru! Degeaba are idei peste idei daca tot de mine are nevoie ca sa le puna in practica!

Oana: Cand vine vorba despre acasa, cad foarte greu la pace. Vreau si eu un dulap suspendat, ma plimb, verific daca imi incap in el toate canile si el vine si imi spune ca avem pereti de rigips. Si ce daca? D-aia te-ai supra-numit maestru, pentru ca, in teorie, ar trebui sa gasesti solutii, nu probleme. Chem si eu cativa prieteni in week-end, sambata seara, sa le arat ce minunatie de intrerupatoare am cumparat, o culoare calda cu un material de exceptie. Vineri imi spune ca a uitat de ele. Dar nu arde, le putem pune si duminica, avem tot timpul. Si propui sa ma laud cu ele in cutie?! Trebuie sa schimbam centrala, se plimba o luna prin magazine, imi arata specificatii, debite, sisteme, treburi. Se hotaraste intr-un final, vine cu ea acasa si ajunge la concluzia ca nu incape langa hota. Asa o luam de la capat si trece iarna fara centrala noua. Daca imi arata poze, probabil alegeam in doi timpi o centrala si cu siguranta ar fi incaput in spatiul alocat. Dar nu, el le stie pe toate, este incapatanat si sigur pe el pana la proba contrarie. Nici macar la proba contrarie nu se convinge. Becul de pe hol a ramas ars pana cand a incercat sa se incalte cu ghetele mele, altfel, n-ar fi fost schimbat probabil niciodata. In concluzie, pentru o buna functionare a casei, este nevoie de estetic si practic, deci eu sunt persoana de contact potrivita pentru voi. Desigur, implementarea nu poate lipsi cu desavarsire, dar daca ideea nu este buna, nu conteaza cat de tare te chinui sa o pui in practica.

Pentru a va arata suportul pentru oricare dintre noi, sunati-l pe favoritul vostru. Numerele de telefon ale fiecaruia le gasiti in sectiunea de contact.

0363401129
0731274049

Chat online.